img.emoticon { padding: 0; margin: 0; border: 0; }

123 Klik!!

share ilmu yok..!!

wink wink

Jumaat, November 20, 2009

Cinta Oden


cinta..


aku xtaula aku nie layak bcnta or tak.. pning kalo nak pk!!
kalo ikutkn ht aku org berstatus cam 3131 nie. aku da leh buang jauh2..
tp aku tak nak..aku cuba utk tdk buruk sangka pd smua..


si 3131 nie melibatkan mak bapak aku..
dtg risik jmpa mak bapak aku tapi bile nak tunang blh plak 3131
tunang ngan org lain.. adil ke mcm tue??
sedih tul..pstu tak reti nak mntk maaf dgn mak bapak aku...
skrg nie si 3131 sibuk nak tau life aku..


SOrry!! aku xde masa nak citer kt 3131.
tringt aku masa kak aku kawin mati2 die ingt...
aku yg kawin hahaha gelabah cari aku.
p lantak la utk dia xde dlm kamus hidup aku..


psstt.. aku dgr2 3131 kena queen control dgn bini baru dia n sll gduh..
balasan Allah S.W.T. skrg da tak yah tunggu ari kiamat.
Kalo Allah kata KUN FA YA KUN.. maka jadilah...
ahaks!!yg membezakannya XY lg jujur dr 3131??
pd aku,sbb XY aku da xpndg mana2 lelaki..
sbb XY aku padam semua no ex aku..
sbb XY aku tau t/jwb sbg seorg pompuan..
dlm masa yg singkat aku bljr mcm2...
maklumlah pngalaman die byk dr aku..
tp cnta punya cinta aku tgk ramai duk citer hal die..
tp xper la aku fhm..
kiter baik ker jahat ker org akn tetap cari pasal ngan kiter...
aku pcy kat XY..
aku yakin XY bkn mcm tue..
aku pnh ckp dgn kak zue.. kali nie terakhir utk aku bcnta..
pd aku XY yg last..
tp xsangka plak akhirnyer XY wt aku mcm nie..
sudahnye ku decide utk tidak masuk dlm arena percintaan...

aku da malas...aku jaga ht org tp alih2 aku yg sakit... hmmmm.....

Prinsip aku:
aku lepaskan dulu dia bebas
andai dia jodoh aku.
dia akn kembali
andai dia bkn milik aku
maka aku redha..





0 Kata Korg:

Catat Ulasan

Who Am i ??

sakura!!