img.emoticon { padding: 0; margin: 0; border: 0; }

123 Klik!!

share ilmu yok..!!

wink wink

Isnin, November 16, 2009

hmmm....... frustnyer




FRUSTRATED
hah bile frust je cnta.. ble frust je cnta.. no la.. nie hal ofis..
Sebenarnye.. aku kena marah banyak kali aku kena dalam sehari..........
seddihhnyer,..... teruk aku kena bambu.... hmmm... aku kot gelabah.wt keje pun gelabah jer...
maunya tak gelabah aku bile public dtg mengamuk-ngamuk.. aku gak kena... aduh!!
1 ptg aku monyok cam kerang busuk.. kerang busuk pn lawa lar..... hmm.. sodih! sodih! sodih!
HEY! JGN TURUT KAN HT NNTI MATI.. HT AKU GK YG SAKIT...
ORG LEN BTEPUK TGN TGK AKU SAKIT JIWER..
ALLAH S.W.T. tue maha kaya wlpn ht aku sakit aku tapi aku ader si dia.. mlm2 sngup dtg umah.. time tue aku luahkan rasa ketidakpuasan hati aku... aku rasa lega..lega sgt...
tp..... aku rs jeles when die cite hal couple die.. couple die asyik msg xberenti kdg2 nak borak serius pn tak jd.. dia pn bosan berkeadaan mcm tu tp kerna kasih die turutkn..aku tau mkin dia msg mkin rindu.. maklum la rindu tue menyakitkan... BETUL X??
Katanye... hnya aku mampu wt dia ketawa terbahak2.. aku kwn yg wt dia byk bckp.. entahla
* adkh itu pujian @ hnya sindiran wt aku..
Bg aku, aku tidak layak utk appy kan die slain as a fren. maklum la aku xde pape leh bg kt die.. aku akui aku mmg ska kat dier.. dr aku mula kenali dia..pd aku die unik tp cam aku ckp td..xde ape yg aku ader utk share ngan die..
macam2 hint dia bg tp aku ttap wt xtau aku xnk kecewa cam sebelum nie....
Ala kwn2 dulu aku der cite llaaarrr.... cuba check it out

0 Kata Korg:

Catat Ulasan

Who Am i ??

sakura!!