img.emoticon { padding: 0; margin: 0; border: 0; }

123 Klik!!

share ilmu yok..!!

wink wink

Selasa, Disember 29, 2009

Ada udang di sebalik batu??

Tanggal 31 hb dis 2009
aku cam tak pcya ajer..
btul ker apa yg aku dgr@ ia hnya 1 madah jer?/

Kan aku pnah kata aku suka pd seseorg??
korg tau tak sape dier??
hmmm.. kt sini panggil oi
hehehe aku jer ska panggil dia ceplos...
aku nie dak nakal.. ska2 gelar org..

Aku nak citer kt sini.. aku da bg dia masa selama seminggu
kalo sblm nie aku sll call dia.. kalo tak call pn dlm sehari tu aku akn jmpa die..
tp sejak aku celaru.. aku tak nak pk aper2..
aku bwk haluan sndiri dan tup tup dia cari aku..
katanyer rindu..
dia jugak pnggil aku 'Syg'
hmmm... skrg pkataan syg tue x yh tnggu kuar dr ht.. skrg syg pn leh dijual beli..
tp aku sedih la sbb aku tak yakin dgn apa dier cakap..

dia ada ckp dia xnk jd laki xde perasaan n now dia ada perasaan syg dan menyayangi aku.. btul ker??
Entah lah itu aku serah pada takdir..
cuma ht aku berdetik pasti ada udang di sebalik batu??
sejauh mana udang tu leh menyorok atau sebesar mana batu tu nak dijadikan tmpt sorok???

Ya Allah, Ya Tuhanku... Kau Maha Mengetahui lagi Maha Mendengar.. ku pohon agar aku di beri petunjuk untuk semua ini...

0 Kata Korg:

Catat Ulasan

Who Am i ??

sakura!!