img.emoticon { padding: 0; margin: 0; border: 0; }

123 Klik!!

share ilmu yok..!!

wink wink

Rabu, Januari 20, 2010

Syukran syukran..




aku panjatkan kesyukuran kepada ilahi kerana Dia memberikan aku peluang menikmati rasa memiliki sesuatu yg aku sndiri mahukan.. yang aku pendamkan selama stahun...
kini aku amat menyayangi oil..

Walaupun perjalanan perkenalan kami tidak lah se romantik mana tp mcm kelakar.. dan membuatkan aku rasa happy sgt.. sekurang2nyer falsafah yg mengatakan jujur itu penting dlm kehidupan adalah benar.. kerana biler aku jujur aku dapat aper yg aku nak....

wlpn pada mulanye aku di uji tp aku dapat ganjaran yg aku sendiri nak.. alhamdulillah

Sulaman kasih..


Dapatkan E-Card IslahSite Di Sini


Khamis, Januari 14, 2010

Lelaki ini...


Dapatkan E-Card IslahSite Di Sini



Laki-laki Sejati bukanlah dilihat dari bahunya yang kekar,
tetapi dari kasih sayangnya pada orang disekitarnya...

Laki-laki sejati bukanlah dilihat dari suaranya yang lantang,
tetapi dari kelembutannya mengatakan kebenaran...
Laki-laki sejati bukanlah dilihat dari jumlah sahabat di sekitarnya,
tetapi dari sikap bersahabatnya pada semua generasi ...

Laki-laki sejati bukanlah dilihat dari bagaimana dia dihormati ditempat kerja,
tetapi bagaimana dia dihormati didalam rumah...

Laki-laki sejati bukanlah dilihat dari kerasnya pukulan,
tetapi dari sikap bijaknya memahami persoalan...

Laki-laki sejati bukanlah dilihat dari dadanya yang bidang,
tetapi dari hati yang ada dibalik itu...

Laki-laki sejati bukanlah dilihat dari banyaknya wanita yang memuja,
tetapi komitmennya terhadap wanita yang dicintainya...

Laki-laki sejati bukanlah dilihat dari jumlah tanggungjawab yang dibebankan,
tetapi dari tabahnya dia menghadapi lika-liku kehidupan...

Laki-laki Sejati bukanlah dilihat dari rajinnya membaca kitab suci,
tetapi dari konsistennya dia menjalankan apa yang ia baca..

Syukur.. Alhamdulillah

assalamualaikum semua..

arini aku happy sbb smlm aku da setelkan masalah aku..
aku tak tau nak kata apa.. tp last nite aku cite semua masalah antara aku dan dier...
sbnrnyer aku kesian kt die maklum lah dia tgh demam.. rindu tul ngan dia coz lama giler x jmper.. muah muah..
ahaks... dlm sini jer aku kiss die kt luar takde ok!!

anyway kwn2 btullah kiter kena buka benda baru supaya hidup clear..
aku dah mntk maaf kt die dan aku nak back to the normal..
xde rasa cemburu, curiga atau apa pun.. think positive..
aku nak happy always..
ada masalah kiter bincang.. ada tak puas ht kiter slow talk
supaya aman dan damai

SYUKUR ALHAMDULILLAH aku mohon supaya semua berjalan lancar. n abg, i really love u... hope nie yang terakhir dlm hidup aku.. sebab letih aku nak jaga ht dan perasaan org kerana t/jwb itu berat.. x semua leh buat.. melainkan bersabar

Sabtu, Januari 09, 2010

kasih syg aku

Kasih syg??
aku.. sbnrnya sejak aku undurkan diri dlm hidup oi..
aku da mula faham dan aku xtau mcmn aku da tak rasa apa2 pun dgn dia..
aku akui asalnyer aku yg nakkan die..
tp makin aku kenal die aku jd takut..
takut aku kecewa lg..

Btul ker tindakan aku ni...
aku hope sgt yg aku nie dpt ptunjuk..
aku bkn tak bersyukur tp ialah as a human aku kena berjaga2..

aku takleh anggap dia da trima aku seadanya..
sbb dia sndiri tak pasti dgn apa yg ada dlm ht die
xper la juma.. make it fun....

anggap smua nyer terindah..
betul gak kata org..
ada duit ada harta. mkn jela sorg2
tak yah pk org len..

ada jodoh ada lar... xde jodoh nak wt cmne..
life must be go on!!
manusia akan mati seh..
so sorg ker berdua ker bertiga ker....
mati still mati.. nice day!!

Who Am i ??

sakura!!