img.emoticon { padding: 0; margin: 0; border: 0; }

123 Klik!!

share ilmu yok..!!

wink wink

Sabtu, Januari 09, 2010

kasih syg aku

Kasih syg??
aku.. sbnrnya sejak aku undurkan diri dlm hidup oi..
aku da mula faham dan aku xtau mcmn aku da tak rasa apa2 pun dgn dia..
aku akui asalnyer aku yg nakkan die..
tp makin aku kenal die aku jd takut..
takut aku kecewa lg..

Btul ker tindakan aku ni...
aku hope sgt yg aku nie dpt ptunjuk..
aku bkn tak bersyukur tp ialah as a human aku kena berjaga2..

aku takleh anggap dia da trima aku seadanya..
sbb dia sndiri tak pasti dgn apa yg ada dlm ht die
xper la juma.. make it fun....

anggap smua nyer terindah..
betul gak kata org..
ada duit ada harta. mkn jela sorg2
tak yah pk org len..

ada jodoh ada lar... xde jodoh nak wt cmne..
life must be go on!!
manusia akan mati seh..
so sorg ker berdua ker bertiga ker....
mati still mati.. nice day!!

0 Kata Korg:

Catat Ulasan

Who Am i ??

sakura!!