img.emoticon { padding: 0; margin: 0; border: 0; }

123 Klik!!

share ilmu yok..!!

wink wink

Khamis, Januari 14, 2010

Syukur.. Alhamdulillah

assalamualaikum semua..

arini aku happy sbb smlm aku da setelkan masalah aku..
aku tak tau nak kata apa.. tp last nite aku cite semua masalah antara aku dan dier...
sbnrnyer aku kesian kt die maklum lah dia tgh demam.. rindu tul ngan dia coz lama giler x jmper.. muah muah..
ahaks... dlm sini jer aku kiss die kt luar takde ok!!

anyway kwn2 btullah kiter kena buka benda baru supaya hidup clear..
aku dah mntk maaf kt die dan aku nak back to the normal..
xde rasa cemburu, curiga atau apa pun.. think positive..
aku nak happy always..
ada masalah kiter bincang.. ada tak puas ht kiter slow talk
supaya aman dan damai

SYUKUR ALHAMDULILLAH aku mohon supaya semua berjalan lancar. n abg, i really love u... hope nie yang terakhir dlm hidup aku.. sebab letih aku nak jaga ht dan perasaan org kerana t/jwb itu berat.. x semua leh buat.. melainkan bersabar

0 Kata Korg:

Catat Ulasan

Who Am i ??

sakura!!