img.emoticon { padding: 0; margin: 0; border: 0; }

123 Klik!!

share ilmu yok..!!

wink wink

Khamis, Februari 25, 2010

Bored at work??

ada satu email aku dpt dr kawan aku.. Agypp-Dean..
mmg seronok.. funny la bile tgk hanya tambah kaki dan tgn ia jd seolah2 real
tak percaya
???
jom tgk...

Bored at work????



1. Kill a few flies. & nbsp;

2. Put them in the sun to dry for one hour. &n bsp;

3. Once they are dry, pick a pencil and paper... Let your imagination flow.

Here are a few examples... &nbs p;











HAHAHA.. KELAKAR TAK??

Jumaat, Februari 19, 2010

Aku rindukan kawan2



Aku rindu kat kawan2 aku..
lama tak hang out dgn diaorg..
rindu sgt amsuk nie da 2x aku tak hang out..
16 feb aritu diaorg gie sg kalumpang.. mmg aku nak gie.. tp aku dgr ada pasangan n ada kete.. aduh aku jadi tak keruan.. jadinyer aku tak jd la gie.. aku inform kt rahim..

Anyway kawan2 aku rindu kt korg...
MISS U ALL.. MUAH MUAH HEHEHE...

Rabu, Februari 17, 2010

Keputusan kau AKu @ Dia.



Semalam aku cuba setel kan apa ajer yg aku rasa pada die..
mlm td aku cakap yg ku sebenarnye nak jumpa dia n nak bincang something.. Niat aku aku nak try spend time dgn dia..
try nak cari apa lagi yg leh wt kan Oi hapy bersama aku..
aku cuba nak cari keserasian aku dan dier.. tp dia sangka aku nak putus dgn dia..
Subhanallah....

Abg, syg nak cakap satu jer syg masih syg hbgn kiter.. Baru ajer nak dapatkan keserasian.. takkan lah kerana ANA tue syg nak retakkan apa yg dibina.. (tue yg terbuku di ht ku skrg)

Aku harap dia faham.. aku rindu kat dia.. aku hope sgt dia leh jaga aku dgn baik.. Apa yg aku nak dr dia adalah sama dgn apa yg dia nak dr aku..
kalo dia mengharapkan aku syg
oi maka Oi kena syg aku..

Aku bkn mudah untuk sakit @ buat kputusan bodo...
tp aku rasa happy bile OI rasa diri dia bersalah.. sekurang-kurangnya dia alert dgn kesilapan dia.. thanks abg..muah muah muah abg.. I LOVE YOu

Isnin, Februari 15, 2010

AKu , Kau DAn Dier...!!

Cinta sejati untuk 2 orang tidak ada bagi org ketiga kata bijak pandai gorji zaidan..

Kini aku diuji.. sejauh mana aku nak bersabar. secekal mana aku nak ku harungi??
aku happy bersam oi. sampai satu tika dia suh aku activ kan no celcom aku dlm no celcom die.. so aku get it my phone back.. aku try tgk kalo2 msg aku @ kenangan aku dulu masih tpahat dlm hp tue.. alhamdulillah rupanyer xde..
Tp aku tpandang satu nama ANA..
sedap nama tue.. aku jangka its his adopted sister.. but timbul perkataan syg..
WHAT?? syg??? so saper aku?? aku bkn syg dia ke??
aku terpukul.. saat tue rasa lemah rasa ht.. tak sangka mcm ni sudahnyer
aku diam.. aku kata pada dia biarkan aku pergi tp dia tahan aku..
Entahlah sejujurnya aku cuma rasa aku rasa aku nie cam tak cukup bg dia.. apa salah aku yer...
mmgla lepas je msg tue aku mampu senyum gelak tawa dgn oi...
tp hakikatnyer kotak fikiran aku memikirkan apa yg terjadi sebenarnyer...
Juma.. nie dugaan bg kau.. tempuhi dgn tenang..
InsyAllah ada jalan penyelesaiannya..
make me strong!!
May Allah Bless Me

Khamis, Februari 04, 2010

cinta



semalam tetiba dia tanyer why aku pilih da untuk hidup aku..
hmmmm aku tertiba diam.. rupanyer aku.....
hmmmm... aku surf internet aku found 21 Tanda seseorang mencintai
kiter dgn ikhlas dan tulus..
ye ker??

hmmm.. jom kiter tgk

1. Orang yang mencintai kamu tidak pernah bisa memberikan alasan kenapa ia mencintai kamu, yang ia tahu dimatanya hanya ada kamu satu²nya.

2. Orang yang mencintai kamu selalu menerima kamu apa adanya,dimatanya kamu selalu yang tercantik/tertampan walaupun mungkin kamu merasa berat badan kamu sudah berlebihan atau kamu merasa kegemukan .

3. Orang yang mencintai kamu selau ingin tau tentang apa saja yang kamu lalui sepanjang hari ini, ia ingin tau kegiatan kamu.

4. Orang yang mencintai kamu akan mengirimkan sms seperti “slmt pagi”"slmt hr mggu” “slmt tidur”, walaupun kamu tidak membalas pesannya

5. Kalau kamu berulang tahun dan kamu tidak mengundangnya setidaknya ia akan telefon untuk mengucapkan selamat atau mengirim sms.

6. Orang yang mencintai kamu akan selalu mengingat setiap kejadian yang ia lalui bersama kamu, bahkan mungkin kejadian yang kamu sendiri sudah lupa setiap detailnya, karena saat itu adalah sesuatu yang berharga untuknya.

7. Orang yang mencintai kamu selalu mengingat tiap kata2 yang kamu ucapkan bahkan mungkin kata2 yang kamu sendiri lupa pernah mengatakannya.

8. Orang yang mencintai kamu akan belajar menyukai lagu-lagu kesukaanmu, bahkan mungkin meminjam CD/kaset kamu,karena ia ingin tau kesukaanmu, kesukaanmu kesukaannya juga.

9. Kalau terakhir kali ketemu, kamu sedang sakit flu, terkilir, atau sakit gigi, beberapa hari kemudian ia akan mengirim sms atau menelponmu dan menanyakan keadaanmu.. karena ia mengkhawatirkanmu.

10. Kalau kamu bilang akan menghadapi ujian ia akan menanyakan kapan ujian itu dan saat harinya tiba ia akan mengirimkan sms “good luck” atau menelponmu untuk menyemangati kamu.

11. Orang yang mencintai kamu akan memberikan suatu barang miliknya yang mungkin buat kamu itu ialah sesuatu yang biasa, tapi itu ialah suatu barang yang istimewa buat dia.

12. Orang yang mencintai kamu akan terdiam sesaat,saat sedang berbicara ditelpon dengan kamu, sehingga kamu menjadi binggung saat itu dia merasa sangat gugup karena kamu telah mengguncang dunianya.

13. Orang yang mencintai kamu selalu ingin berada didekatmu dan ingin menghabiskan hari2nya denganmu.

14. Jika suatu saat kamu harus pindah ke kota lain untuk waktu yang lain ia akan memberikan nasehat supaya kamu waspada dengan lingkungan yang bisa membawa pengaruh buruk bagimu.

15. Orang yang mencintai kamu bertindak lebih seperti saudara daripada seperti seorang kekasih.

16. Orang yang mencintai kamu sering melakukan hal2 yang konyol spt menelponmu 100x dalam sehari, atau membangunkanmu ditengah malam karena ia mengirim sms atau menelponmu. karena saat itu ia sedang memikirkan kamu.

17. Orang yang mencintai kamu kadang merindukanmu dan melakukan hal2 yang membuat kamu jengkel atau gila, saat kamu bilang tindakannya membuatmu terganggu ia akan minta maaf dan tak kan melakukannya lagi.

18. Jika kamu memintanya untuk mengajarimu sesuatu maka ia akan mengajarimu dengan sabar walaupun kamu mungkin orang yang terbodoh di dunia!

19. Kalau kamu melihat handphone-nya maka namamu akan menghiasi sbgn besar “INBOX”nya.Ya ia masih menyimpan pesan dari kamu walaupun pesan itu sudah kamu kirim sejak berbulan2 bahkan bertahun2 yang lalu.

20. Dan jika kamu menghindarinya atau memberi reaksi penolakan, ia akan menyadarinya dan menghilang dari kehidupanmu walaupun hal itu membunuh hatinya. Karena yang ia inginkan hanyalah kebahagiaanmu.

21. Jika suatu saat kamu merindukannya dan ingin memberinya kesempatan ia akan ada disana menunggumu karena ia tak pernah mencari orang lain. Ya…………ia selalu menunggumu.


hahaha betul ker.. hmmm tepuk dada tanyer la selera anda!!
tp pada saya this i thought...

Send this free eCard
MyCartopia.com Click here to get one

HAppy Besday DeaR!!


MyCartopia.com Click here to get one



3hb his birthday!!
Nice to know him,, aku nie yg pening nak bg dia present aper kat dia...
maklumlah bg baju xleh kata org pantang!!
so cari la alternatif lain nice ar.
i get it!!
juma dapat belikan dia perfume x mahal tp lengkap n halal product nyer..
yg penting bau dia wangi sgt.. lembut ajer bau nyer huhuhu.....

Just wanna wish u dear,
jaga diri baik2
i miss u..
n hope semua berjalan lancar dari awal hingga akhir... alhamdulillah....
amin... amin.. amin..

Who Am i ??

sakura!!