img.emoticon { padding: 0; margin: 0; border: 0; }

123 Klik!!

share ilmu yok..!!

wink wink

Rabu, Februari 17, 2010

Keputusan kau AKu @ Dia.



Semalam aku cuba setel kan apa ajer yg aku rasa pada die..
mlm td aku cakap yg ku sebenarnye nak jumpa dia n nak bincang something.. Niat aku aku nak try spend time dgn dia..
try nak cari apa lagi yg leh wt kan Oi hapy bersama aku..
aku cuba nak cari keserasian aku dan dier.. tp dia sangka aku nak putus dgn dia..
Subhanallah....

Abg, syg nak cakap satu jer syg masih syg hbgn kiter.. Baru ajer nak dapatkan keserasian.. takkan lah kerana ANA tue syg nak retakkan apa yg dibina.. (tue yg terbuku di ht ku skrg)

Aku harap dia faham.. aku rindu kat dia.. aku hope sgt dia leh jaga aku dgn baik.. Apa yg aku nak dr dia adalah sama dgn apa yg dia nak dr aku..
kalo dia mengharapkan aku syg
oi maka Oi kena syg aku..

Aku bkn mudah untuk sakit @ buat kputusan bodo...
tp aku rasa happy bile OI rasa diri dia bersalah.. sekurang-kurangnya dia alert dgn kesilapan dia.. thanks abg..muah muah muah abg.. I LOVE YOu

0 Kata Korg:

Catat Ulasan

Who Am i ??

sakura!!