img.emoticon { padding: 0; margin: 0; border: 0; }

123 Klik!!

share ilmu yok..!!

wink wink

Isnin, Mac 29, 2010

Rindu Dtg lg..

Subhanallah....... aku rindukan dia ker???
biar betul!! aku  hidup dalam sunyi....
Ya Allah apa yg aku cuba lakukan nie.. knp aku xleh lupakan dia?
sdgkan dia gembira dgn diri dia skrg..

Juma.. be strong..
dia tgh gembira tanpa ko disisi nya..
KO pun patut gembira macam tu sekali...
Ya Rabbi biar betul apa yg berlaku nie.. amat mendukacitakan aku
apa yg berlaku nie membuatkan aku tertanya-tanya.......
hmmmmm.......

Jumaat, Mac 26, 2010

Ujian Sekali lagie...........

arini momok cakap kat aku yg aku tak cam dulu.. gitu jugak hairul.. hmmm biasalah kan.. dulu kami kapel dan skrg kami putus..
entahlah sama ada aku bersifat profesional atau aku sndiri masih ada rasa kasih n syg kt die...
hmmm aku tak tau la...
bile jumpa dia aku jadi cam terhina sgt.. ye ker aku nie hina??
kehidupan aku aku jaga dgn baik.. sebarang pencemaran tidak aku lakukan.. kerana aku tau kau syg semua..
apa aku harap hubungan kami berkekalan.. tp.. rupanyer....

entahlah kawan2.. aku tak tau kenapa aku lemah sgt...

Khamis, Mac 25, 2010

20 hb Mac 2010

bermula tarikh ini aku dan dia.............................
kepercayaan aku disangkal
kesetiaan aku tak berbaloi
dan lebih menyakitkan kesabaran aku diuji dengan tamparan yg begitu hebat...

Actually sblm cite pape kite sama2 bacakan al-fatihah untuk arwah ibu abg medan..
abg medan PAP kat ofis aku..
So.. kawan2 mari kite al-fatihah.............
...............................................................................................................
...............................................................................................................

amin amin

k, mlm aku tgk arwah tue aku gaduh ngan hairul..
segala kisah aku dia tau..
dan aku harapkan dia menyayngi aku selepas nie
tapi semua nyer hanya kenangan..
aku dan dia putus dan ego dia yg tinggi mengaku yg dia takkan terima aku lagi...
Ya Allah... dugaan yang Kau bg kali nie amat menduga jiwaku. takpe lar.. aku harap dia gembira dgn keputusan dia...

Apa yg pernah aku lakukan utk dia selama nie aku cuba hindarkan
rancangan aku utk have fun dgn dia (bjln-jln ke tmpt yg dia suka cam langkawi, johor) entah lah...
semuanyer musnah lah.......

aku tak layak utk dia?? aku amat amat terasa.. hina sgt ke aku? buruk sgt ke perangai aku?? sampai adakalanya dia jadi menyampah dgn aku??
entahlah pada aklu da musnah...

SubhanaAllah...........

kawan... sahabat @ hnya sepah

Arini aku belajar mengenai nilai phbgn...
aku pnah gembira dgn suatu phbgn dulu.. tapi aku hanya kecapi hanya sementara..
biasalah kiter dgr habis madu sepah di buang.. eh, bkn maknanyer tuuutt.. tau!!
aku tgh cite bab kawan...
dulu aku de kawan, overall citer aku dia tau, dia fhm n pnh jadi konsultan oden..
aku happy dapat mber cam tue.. makna nyer apa kiter buat kite ada respon dr die
Macam mana aku kenal hairul n macamana aku sabar dgn sikap hairul semua nyer atas nasihat dia..
pada aku kalo dia leh cover masalah dia sebelum nie.. why not aku tak kuat n tabah macam die...???
tu yg aku still dgn hairul selagi dia tak melampaui batas dia dalam perhbgn....


Alhamdulillah hidup cuma sekali.. apepun aku sabar dgn semua itu...
tuk belajar sesuatu kiter kena jatuh dulu dan sekarang aku da rasa semua tue...

Xpela slagi org perlukan aku teruskan lah.. kalo tak de sapa nak aku wt tak tau jela.........
cuma hairul yg bg aku semangat sekarang nie menjaga ht dan perasaan aku utk menjaga aku sampai dia menyatakan hasrat utk bersama ngan aku dgn lebih cepat agar aku lebih terjaga dengan dia..

Jumaat, Mac 19, 2010

Pernantian...



MyCartopia.com Click here to get one

Jumaat, Mac 12, 2010

Apa Maknanyer... ????

semalam have something yg tjadi....
percaya atau tak...aku pn tak tau...
kdg2 aku terfikir sampai bile aku nak pcaya dan sampai bile aku nak biarkan diri tertipu??

Ya Allah aku tertipu ker?? hmmm aku rindu la ngan dia.. Biler tgk dia cam ok jer
semalam.. aku pura2 ajer wt seposen kat dia...
confident dia kata aku syg dia... hmmm dia tau ker aku cayunk kat die?? hmmm kejap ye aku cek ht aku..
aah la.. hmmmmmmmmmmmmm

arini dia confident ngan aku.. dia nak aku jadi hidup dia.. hmmm andai itu yg dia ikhlas kata kan..

Rabu, Mac 10, 2010

aaaAArrrghhhh...........

Arghhhhhh....................
saper yg tak geram....
aku budget mngu nie blk kg hairul..
kenapa dia nie..
kata mak itam sakit tenat..
kenapa dia tak jadi blk plak.. pastu g plak banting...

tiap tiap kali gaji mesti blk banting.. kenapa hairul wt aku mcm nie?/
aku kena fhm dia tp ada ke dia cuba nak faham aku??
sedihnyer la.. apa motif dia nie.. geram nyerr..
telefon2 aku puunya excited nak lik kg dia..tp geram nyer aku bile dia kata tak jadi.. aku tak marah kalo tak jadi blk.. tp why dia sibuk nak g banting..
mak cik yg sakit dgn kak angkat dia yg sihat tue mana yg lebih penting??
 saper yg tak geram..
korg mesti nak kata aku jeles kan??
mmg...
mmg aku jeles, JELES kenapa dia lg penting??
susah sgt ke nak jaga ht aku nie... aku mintak dia fhm aku.. tp dia dtg kat aku bile dia susah n tak de benda dia nak wt..
sedih sedih sedih..
dia tul2 syg aku ker???????????????????????

Selasa, Mac 09, 2010

Berubah

Semalam aku bjumpa dgn abg..
hmmm.. sebenarnyer agak lama aku tak hirau akan kehadiran dia.. kelmarin wktu nak blk dr ofis.. aku sengaja tak nak lepak post spt dulu.. sbb aku nak gak tau ada ke timbul kerinduan di hatinyer utk aku..
hakikatnyer... hmmmm Allah je tau apa yg aku rasa..

Ahaks berbalik pada citer asal kiter..
aku mntk tlg dia tgk2 kan moto aku. tp yg dtg ejam.. (katanyer oi nak solat maklum la mlm jumaat kena baca yasin..
Lebih mengejutkan dlm post tue ada pak aji... cam dlm gmbq nie huhuhu....

tau tak... ?? juma ingat dia ni org luar rupanyer... hahaha.... abg aku la tue muah muah muah...
tak sangka itu dia..
pada fikiran aku aku harap sgt dia berterusan la cam tue....
aku ska tgk dia camtu... aku doa ia kekal...
biler dia camni sejujurnyer sejuk ht aku lihat dia.. dr aku nak marah dia jadi lg rindu huhuuu
agak2 juma rindu la ngan dia.. hmmmm
missing of u..

Dia cakap minggu dpn nak blk kg... yea yea bestnyer... ska tul aku sbb aku cakap aku nak ikut sekali dan dia izinkan aku ikut dia.. manyakk... syiok oooo.


Khamis, Mac 04, 2010

FOOL..??? Am I....???


Kata org,
I shouldn't love you,
Or tell you that thing about love...
 Kata aku,
kalo aku x cakap.. aku tak kata kt ko apa yg aku rasa?/
where's the sense in that?

Kata dia,
Belajar utk berani gtau apa yg ko rasa,
dia takkan fhm..
give him a chance..

I promise aku akn cuba bahagiakan kamu
tapi apa yg aku ader..??
Perkara apa yg membahagiakan kamu...

Kadang-kadang aku rasa
Sampai aku rasa aku memang xlayak pon dengan dia..

Dia....terlalu innocent..
Aku...
Aku xpaham dengan sikap lelaki camni.
soo unpredictable...!

Tapi.....
I will go down
with my own life
and always thinking of u!!
Ada mase kita perlu menangis agar kita tahu dunia bukan hanya untuk ketawa...
Ada mase kita perlu ketawa agar kita tahu betapa bernilainya setitis air mata...
Ada mase kita perlu ada seseorang agar kita tidak kesunyian...dan

Ada mase kesunyian membuat kita xkan pernah lupa betapa bernilainya seorang insan...


~~ jiwang ker aku?? Tapi sejujurnya aku rasa apa yang aku rasa..!
~~

Who Am i ??

sakura!!