img.emoticon { padding: 0; margin: 0; border: 0; }

123 Klik!!

share ilmu yok..!!

wink wink

Khamis, Mac 25, 2010

kawan... sahabat @ hnya sepah

Arini aku belajar mengenai nilai phbgn...
aku pnah gembira dgn suatu phbgn dulu.. tapi aku hanya kecapi hanya sementara..
biasalah kiter dgr habis madu sepah di buang.. eh, bkn maknanyer tuuutt.. tau!!
aku tgh cite bab kawan...
dulu aku de kawan, overall citer aku dia tau, dia fhm n pnh jadi konsultan oden..
aku happy dapat mber cam tue.. makna nyer apa kiter buat kite ada respon dr die
Macam mana aku kenal hairul n macamana aku sabar dgn sikap hairul semua nyer atas nasihat dia..
pada aku kalo dia leh cover masalah dia sebelum nie.. why not aku tak kuat n tabah macam die...???
tu yg aku still dgn hairul selagi dia tak melampaui batas dia dalam perhbgn....


Alhamdulillah hidup cuma sekali.. apepun aku sabar dgn semua itu...
tuk belajar sesuatu kiter kena jatuh dulu dan sekarang aku da rasa semua tue...

Xpela slagi org perlukan aku teruskan lah.. kalo tak de sapa nak aku wt tak tau jela.........
cuma hairul yg bg aku semangat sekarang nie menjaga ht dan perasaan aku utk menjaga aku sampai dia menyatakan hasrat utk bersama ngan aku dgn lebih cepat agar aku lebih terjaga dengan dia..

0 Kata Korg:

Catat Ulasan

Who Am i ??

sakura!!