img.emoticon { padding: 0; margin: 0; border: 0; }

123 Klik!!

share ilmu yok..!!

wink wink

Selasa, Mei 04, 2010

Resultnyer!!

Aku akhirnyer decide utk men petanque..

perghhh aku mmg gembira dpt men petanque lg but kami kalah hhuhuhuhu...
agak kecewa la bila tiada keadilan disitu.. 1st kami lwn ngan penang.. 13-10..
kami x tau plak yg 3 bola terhad utk 1 org.. kalo kami tau msti kami da repot n kump tu disqualified...


2nd, kami main lwn ngan SUKMA W.Persekutuan sedih sikit la bab kami dpt tmpt yg semua batu besar2 n ia menyukarkan kami sbb kemungkinan batu akan tkena batu dan tersasar wlpn kiter da aim satu tmpt,,,
bile kite stress kite hilang fokus itu yg terjadi pada kami n we lose again...
aku da putus asa giler.. maunya tak bile aku ok partner aku tak ok. bila aku x ok partner aku plak ok jd,.. kami tak stabil..
tp bos aku still nk fight so we all masuk loser challenge..
tngu punyer tngu punyer tunnnggguuuuuuu....


Dr kul 6 - 8.30mlm baru kami dpt men utk game tue..kami mmg excited.. yg part best nyer kami mng tnpa btanding utk part tue sbb lwn kami da disqualified.. jadi patutnyer kami jd johan kump.. tah tiba2 lepas kami abis solat jer.. Punyer la tak adil.. dia suh kami lwn dgn tuan rumah. padahal kami dah johan kump. blh plak dia tarik grup dia lwn kami n kalah mati plak tue.. AAAaaaRRGGHh wujud lagi ke org yg tak adil nie.. kejam n dengkinyer diaorg nie..

Finally, aper yg aku dpt adalah
apa yg kami labur mmg kami x dpt untung tp dr segi pengalaman we all dpt byk sgt n dpt kenali ragam org...
Eh..psst,, bos aku dpt kenal dgn seorg mamat.. muka mat tue nmpk cam taiko tp dlm ht ade taman hahaha.. Moga bjaya bos.. huhuhu..


but my family punyer la ska mandi-manda... x caya tgk la gmbr nie,.. jeles i.....!!





 
 

4 Kata Korg:

yanacomeii berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
yanacomeii berkata...

cian kat die....tak per nanti ajak asid g jalan2, tak nak bagi tau..kak yana leh jerk...hihihhhi

Jue-Ma berkata...

asid?? opss bahaya...
nak gie dgn org selain asid....
kak yana ok huhuh

yanacomeii berkata...

juma naper tak jadi tumpang akak pagi tadi? akak tak der kedit tue yg tak balas

Catat Ulasan

Who Am i ??

sakura!!