img.emoticon { padding: 0; margin: 0; border: 0; }

123 Klik!!

share ilmu yok..!!

wink wink

Khamis, Jun 24, 2010

24.06.2010

Arini ari perhimpunan.. hihihi ingat time sekolah jer aku kena assembly rupanyer la nie smpai kje pun kna assembly gak..
aku nie da la masuk kul 8.30 phmpunan start kul 8.. Perghh kena dtg awal la nie.. perghh sempat ker?? aku nie da la susah nak bngun awal n kuar umah wktu gelap… hmmm…..

dipendekkan citer aku pun try la gie tp aku bawak slow bab moto aku dlm nyawa2 ikan….

risau kan moto…
risau kan kang dtg lwt plak.. ahaks..
moto ok.. aku smpai tang2 diaorg ngah bc ikrar..
Opss eh eh cam lain jer nie.. (@_@).. jap2 laa.. da cmnie la plak

OOoo taktik admin nk tau sape yg xde… huhuhu.. ape unit yg x ramai msti kena..
Hmmm… bgus nyerr.. hebat la
Eh HRMIS jd mc.. ingat dia da ambik MC… yg ada big mom hmm takut gk kna marah tp kami bising ajer time tue syoknyerrr….


Who Am i ??

sakura!!