img.emoticon { padding: 0; margin: 0; border: 0; }

123 Klik!!

share ilmu yok..!!

wink wink

Rabu, Julai 07, 2010

MALAM APC

hah arini malam APC (Anugerah Perkhidmatan Cemerlang).. kalo time sekolah kiter panggil anugerah pelajar cemerlang..

Biasala.. apa2 xtvt kite sbg ahli/pekerja adalah ditugaskan menjayakan APC tue..Bahagian eden didapati ramai yg xnk gie.. tp kerna kami dapat 1 layangan surat dimana kami akan jd GRO… opss Perhubungan pelanggan nie adalah ke arah mnjd pnyambut tetamu..jd kami pgi atas dasar respek bos..
Bahagian aku adalah sambut tetamu (Selamat Dtg….jemput masuk.. (^^,) )
Ada yg kena jadi MC - ~lalalala~
Ada yg kena jaga penerima anugerah nie.. JGn bg lari kalo lari kalo x kami ambik adiahnyer hahaha (giler kuasa)….

Utk aku ni adalah 1st time aku..
Aku follow bos.. acara kul 8.. aku dtg ptg ngan kengkawan utk set up meja.. pling pnting setting meja VVIP… wah,, mcm2 tau.. aku da la xtau nk set up meja tue… tnggl skrg aku ngan kak zana (j-pun).. gelabah la. Otak pk si laser jer… pe lg si jopun menekan punat2 kat pon nk kol si laser.. da dapt n da siap set up.. aku follow blk umah jopun utk transform jd wanita yg x berapa nak akhir la hehehe….
So nielah yg jd.. Malam APC yg pd aku blh la meriah tp krn byk ketua ia jd mcm goyang larr.. mcm org sll cakap 1 kapal ada 2 nakhoda.. sudahnyer….?? HANCusss…
Tp utk pelupusan tanah/pembangunan tanah. U’ll do de best job.. nobody can challenge.. wuahahahaha………..








0 Kata Korg:

Catat Ulasan

Who Am i ??

sakura!!