img.emoticon { padding: 0; margin: 0; border: 0; }

123 Klik!!

share ilmu yok..!!

wink wink

Khamis, Oktober 28, 2010

Stor

Hahaha   rindunyerr pd blogger . .. lama gak x conteng2 kat sini...
kenapa aku x tuleh blog???
sbb aku ngan kengkawan sesgt la bz ngan stor!!
Stor....??   
cuba korang bayangkan mcmana keadaan nyer??


hmmm... Allah jer tau keadaan nyer.. amat2 la mendukacitakan.. memenatkan.. meletihkan
semua ada la... bak kata iklan astro.. macam2 ada... aku n kengkawan teramat la giler2 penat...

Dr tgh bln sampai la hjg bln 10.. kami da mcm pegi kebun. bert-shirt mcm x keje..
hakikatnyerr kami keje p kemas stor selama 2 minggu..
Perghh... nie gara2 betapa org bminat bilik stor kami utk di jdkan pjbt mereka... aduhai!
kebetulan bilik tu kami da kemas n air-cond dlm tu.. MasyaAllah sejuk nyerla.. untung saper dpt port situ...


ni disediakan oleh yg tnggl kat opis..
eh spjg mengemas nie sgl perangai semua ader.. best la.. semua sporting... de jd tok moh la.. dak pendidikan khas la..apa lar..
kejadian pling best time mbakar.. melawak x sudah pdhal adap api yg bahang yg tersangat la panazz..
p part tak best bile da ujung2 kejadian..

Ya Allah.. hah! gmbr kat atas nie merupakan jadual tugas kemas stor kami... hahaha
sekali pndg mcm jadual berkala kimia time dulu2 aku bljr.. hihihihi ....!!


Jumaat, Oktober 15, 2010

Patut kahh????


hahaha..... aku agak skema.. sbg tnda time kasih aku kat diaorg.. aku cuba be the best.. aku wrote segala di atas
nsib bek de yg mengingati ye.. p mber2 aku xde ar plak....

Org kata di ari jadi adlh ari yg hepi utk saper je yg sambut.. p aku....????
 Hanya Allah je tau betapa remuk redam ht ku nie..
Believe it or not... aku cukup sedeyh.. semuanya kerana semalam.......

Di Pagi Hari

Dgn muka yg agak best syok hepi aku dtg opis dgn 1001 kegembiraan... pg2 aku da dpt wish dr k.zana
huhuhu pada aku aku pentingkan wish bsday dr adiah...
tetibe bos aku dtg n suh betulkan surat.. memandangkan surat tu bkn aku yg punya.. aku pn suh la yg tuan badan btulkan.. n de best part is.. pg2 lg aku kna marah ayat yg tusuk ht aku adalah.....
"hey! mana leh.. aku yg wt kalo bos ko nk btulkan ko wt la.."
marah dpn kakitgn len.. wah!! pg2 aku kena sebijik... dan ternyata air mata aku berguguran.. aku sdih bkn sj kena marah.. p aku menangis kerana patut ke nk marah ku mcm tu sekali.. aku cakap bek2 jerr..  p balasnyerr.. kureng ajaq...  Lg2 kelmarin aku pnat wt data pemberimilikan.. surat berlambak..ditambah lg meting yg pagi tukar ptg.. da kejadah aku plak nk wt memo bg memo... urus mknn urus bilik.. aaarrrgghhhh..byk keje aku.. so x nafikan la plak ptolongan yg aku mntk tuba yg diberi.. hmmm   
xperla juma ujian buat dirimu...

Di Ptg Hari


Aku dtugaskan uruskan mknn.. aku cek ar mknn yg perlu..
+ lg kul 1 aku time arahan dr cc suh aku wt data terbaru...
menggelupur la masing2 n dipendekkan citer kami naik lambat...
Tetiba dtg mak cik nie.. sound aku.. yg x patutnyer.. cara dia sound aku adalah aku dlm opis n dia di pintu masuk...
dia menghamburkan sgl kata2  yg tusuk ht aku..... amat memalukan bile dia marah aku dihadapan org luar @ aku knali sbg 'public'.....
argh aku malu.. mcm nie ke caranye memarahi pekerja bawahan??
perlu ke terjerit2 seolah2 ak nie anjing yg dihalau, dicerca, dikeji..
ya Allah di ari jadi ku nie aku dilukai,... ujian mu di ari yg ku anggap bahagia teramat la berat.
Ku pendam lama.. lama sgt.. hmmmm....









Khamis, Oktober 14, 2010

Bsday To Me!!

i'll try 2 b dat word
glitter-graphics.com

Arini bday aku. ntahlah perlu ke aku gembira bile jd bday girl's...........
thanks pada yg wish n doakan utk aku.. aku hepi de kawan cam korg semua..
k. juma try to be the best.....
da besar umur da 22.. pkwe?? hmm xde la plak...
cmne nak harung thn2 lg....
hah!! try la utk pk len... jodoh semua ditgn Allah.. aku cuma berserah kerna cukup la ht ku terluka.. wahai kawan2...

Jumaat, Oktober 08, 2010

PTDKS Rayer...

WOoooo........... tau x arini pej ku wt ari raya.. raya aper?? raya adilfitri la.. memandangkan tahun lepas kami dpt no.2. so thn nie.. wannna pay back..
hahahaha zana n kak ct pengganti eric (deco bersama eric hihihi =))

Manakala aku n kengkawan prefer pada hiasan tulisan mcm wt banner gerai.
semjua bkerjasama.. tema kami batik la lebih kurang sebab kami da abis kan dlm 20 kain batik lepas.. hasil kerjasama bhgn pelupusan = pembangunan tanah...
Believe it or not... jd amazing sgt tmpat kami..
ada yg wt ombak2 macam kat giant la...
balut tiang la.. pokok kiut drpd CC..
mmg MANTOPPP!!....

Eh bercerita ttg keghairahan plak.. kami nie gerai yg menyediakan sate dgn sup tulang.. semua sedapp cuma sup tulang xde sambal kicap.. tue yg kami offer g kat hasil sbb diaorg wt soto hihihi.....
maaf hasil.... x sengaja la hohoho

anyway kat bwh nie.. gmbr gegiler n keriuhan kami... InsyaAllah nnti masukkan video plak hihihi

Who Am i ??

sakura!!