img.emoticon { padding: 0; margin: 0; border: 0; }

123 Klik!!

share ilmu yok..!!

wink wink

Jumaat, Oktober 15, 2010

Patut kahh????


hahaha..... aku agak skema.. sbg tnda time kasih aku kat diaorg.. aku cuba be the best.. aku wrote segala di atas
nsib bek de yg mengingati ye.. p mber2 aku xde ar plak....

Org kata di ari jadi adlh ari yg hepi utk saper je yg sambut.. p aku....????
 Hanya Allah je tau betapa remuk redam ht ku nie..
Believe it or not... aku cukup sedeyh.. semuanya kerana semalam.......

Di Pagi Hari

Dgn muka yg agak best syok hepi aku dtg opis dgn 1001 kegembiraan... pg2 aku da dpt wish dr k.zana
huhuhu pada aku aku pentingkan wish bsday dr adiah...
tetibe bos aku dtg n suh betulkan surat.. memandangkan surat tu bkn aku yg punya.. aku pn suh la yg tuan badan btulkan.. n de best part is.. pg2 lg aku kna marah ayat yg tusuk ht aku adalah.....
"hey! mana leh.. aku yg wt kalo bos ko nk btulkan ko wt la.."
marah dpn kakitgn len.. wah!! pg2 aku kena sebijik... dan ternyata air mata aku berguguran.. aku sdih bkn sj kena marah.. p aku menangis kerana patut ke nk marah ku mcm tu sekali.. aku cakap bek2 jerr..  p balasnyerr.. kureng ajaq...  Lg2 kelmarin aku pnat wt data pemberimilikan.. surat berlambak..ditambah lg meting yg pagi tukar ptg.. da kejadah aku plak nk wt memo bg memo... urus mknn urus bilik.. aaarrrgghhhh..byk keje aku.. so x nafikan la plak ptolongan yg aku mntk tuba yg diberi.. hmmm   
xperla juma ujian buat dirimu...

Di Ptg Hari


Aku dtugaskan uruskan mknn.. aku cek ar mknn yg perlu..
+ lg kul 1 aku time arahan dr cc suh aku wt data terbaru...
menggelupur la masing2 n dipendekkan citer kami naik lambat...
Tetiba dtg mak cik nie.. sound aku.. yg x patutnyer.. cara dia sound aku adalah aku dlm opis n dia di pintu masuk...
dia menghamburkan sgl kata2  yg tusuk ht aku..... amat memalukan bile dia marah aku dihadapan org luar @ aku knali sbg 'public'.....
argh aku malu.. mcm nie ke caranye memarahi pekerja bawahan??
perlu ke terjerit2 seolah2 ak nie anjing yg dihalau, dicerca, dikeji..
ya Allah di ari jadi ku nie aku dilukai,... ujian mu di ari yg ku anggap bahagia teramat la berat.
Ku pendam lama.. lama sgt.. hmmmm....









0 Kata Korg:

Catat Ulasan

Who Am i ??

sakura!!