img.emoticon { padding: 0; margin: 0; border: 0; }

123 Klik!!

share ilmu yok..!!

wink wink

Khamis, Februari 17, 2011

KAwan VS MAt RemPIT

06.02.2011
Kdg2 kalo kte ikut kan ht nie.. msti kter dgn selamba nyer akn rasa mcm bengang dgn diaorg..
aku muhasabah diri aku rasa aku x perlu benci dgn org sgt nie...
aku kna sedar who am i!!
sekali kter benci org sebenarnya ada 1000 org membenci kter..

Semua ni berlaku apabila.........................................
hihihi aku nk g kenduri kt sebelah opis ku jer..
knduri anak mber opis nie kawin... 
memandangkan aku nie msih bujang n memerlukan kedatangan diaorg sekiranya aku da sampai jodoh nnti.. n 1 lg x salah kalo kter meraikan si pengantin dan tuan rumah..

Dlm on de way ke sana.. aku tgk jalan jem.. maklumla roti xde so jem la.. hihihi...
aku pn selamba bwk la moto dgn selamba n jalan yg btul.. p malang tak berbau de lak RXZ ni langgar tang kanan moto aku.. pe lg dgn tetiba moto aku 'stuck' aku jd cuak la.. giler x cuak, aku diapit 2 kereta tau.. tgh jalan yg sesak dgn kete.. papepn alhamdulillah aku selamat.. kalo kete laju mgkn aku pn dah GGOOOLLL.....
aku pon tolak tolak kuat2 moto aku ke tepi jalan n aku tgk mamat yg langgar aku pn berenti, aku igt dia nk tlg aku@nk jd samseng jalanan.. rupanya dia trus blah jer.. aduh sakit jiwa aku!! bygkan la.. ari ahad.. sape yg aku nk mntk tlg???

Aku tgk semua nama kt hp aku... tgk saper yg leh tlg aku. ternyata ada..
aku call si medan.. medan kat meru
aku tepon kak zana --> abg zurin --> abg ali --> si razi... 
Pergghh.. smua menolong ku.. n abg ajip kata aku mangsa mat rempit.!!! 
citt.. melawak plak dia yer..

Lepas kejadian tu aku mmg menggeletar sioot n nyaris2 ting tong...
adoyaii sebenarnya aku igt aku da xde kawan da..
nasib bek...
kerana diaorg aku dpt gk pegi kenduri tu n
kerana diaorg gak moto aku setel n pd yg langgar aku tue..
Ingat!! mgkn arini ko terlepas p 1 ari ko akn rasa apa yg ku rasa..
Anyway. Thanks Kawan2.. aku hargai dan thanks gak dak car wash huhu =))
Selesai sudah citer ku

0 Kata Korg:

Catat Ulasan

Who Am i ??

sakura!!